29 Aralık 2011 Perşembe

selam

Merhabalar köylü kızının dostlarına...
ne zamandır uğramıyorum bi bakayım, ne var ne yok diye geldim... herkesler iyi mi, sağlığı sıhhati yerinde mi? hal hatır sorayım dedim;)) elim boş gelmek istemezdim ama bu sefer böyle idare edin gariii:))

aslında elim boş değil ama fotoğraflar başkasına ait bi cihazla çekince ve ondan benim pcye aktarmada sorun yaşanınca üzgünüm böyle oldu... ne zamandır bi dostuma söz verdiğim halde tarifini paylaşamadığım "portakallı kek"i yapmıştım halbuki... "ayva tatlısı" ve benim "yalancı su böreği" de sırada bekleyen tarifler arasında... unutmadan yazayım "incirli tatlı"da var;)) ne zaman sizlerle buluşur bilemiciim ama:(( çünkü çünkü yaklaşan aöf finalleri var ve vizeleri hiç parlak geçmemişti köylü kızının...

neyse efendim lafı çok uzatmadan ben iyiyim hamdolsun. marxla, webere kafa patlatıyorum bu aralar...sizde kendinize iyi bakın, Allah'a emanetsiniz bilcümle...

6 yorum:

  1. Balkabağı mücveri varmış...Yapsanıza:)

    YanıtlaSil
  2. 12den sonra mı yapılıyormuş? :))daha önce duymamıştım, kendisiyle de pek aram yoktur ama denk gelirsem neden olmasın;))

    YanıtlaSil
  3. selam canım böyle nadir değil sık uğra gel bekleriz :))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. hayırlısıyla finalleri bi atlatayım daha çok zaman ayırırım inşAllah...selam ve muhabbetle...

    YanıtlaSil
  5. koylu kizi ne zamandir seni takibe almak istiyorum hep unutuyordum,bugun izlemeye aldim vee kacici izleyicin oldum:)44.cu!!!vay beee ne mubarek insanim:)

    YanıtlaSil
  6. A.gül'cüm 44. takipçim olarak hoşgeldin köylü kızının hanesine... misilleme yapayım dedim bi baktım 52yi aşmışsın sen! hay Allah dedim 1-0 Malatya önde:))

    YanıtlaSil